ZORG(ELOOS) THUIS

BEL VOOR DIRECT PERSOONLIJK CONTACT

+31 (0)85 743 00 33

1

24 uurs zorg

met aandacht voor u!

Home service levert nu al meer dan 30 jaar Particuliere- en PGB zorg in binnen en buitenland.

2

Thuis in uw vertrouwde omgeving

Home Service maakt het middels een internationaal team van toegewijde zorgprofessionals mogelijk dat u thuis kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.

3

Particuliere- en

PGB Zorg zoals u die wenst.

U behoudt ten allen tijde de volledige regie. Uw persoonlijke hulpverlener ondersteunt u bij uw dagelijkse levensverrichtingen.

24 uur / 7 dagen per week bereikbaar voor u

 

Home Service biedt thuiszorg zoals u die wenst en wanneer het u het beste uitkomt. Of het nu gaat om enkele uren per week of volledige 24 uurs zorg, Home Service heeft altijd een passende oplossing voor uw specifieke zorgbehoefte waarbij "U" centraal staat en niet een strak tijdschema.

Wij bemiddelen voor particulier hulpbehoevenden die zelfstandig willen blijven wonen, maar niet geheel zelfstandig kunnen functioneren maar ook voor diegenen voor wie permanente begeleiding en verzorging noodzakelijk is.

Indien u hulp wenst aan te vragen, verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfformulier zo volledig mogelijk ingevuld aan ons te retourneren. Na ontvangst zal het planburo op korte termijn contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

Mocht u alvorens het inschrijfformulier aan ons te retourneren nog vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op nummer:

 

+31 (0)85 743 00 33

Of stuur een bericht naar:

 

planburo@homeservicebenelux.com

 

Buiten kantooruren kunt u uw bericht inspreken op het antwoordapparaat u wordt dan binnen 30 minuten teruggebeld.

HOME SERVICE

Z orgeloos thuis & op reis

+31 (0)85 743 00 33